Celebrul trapper OG Eastbull este invitat astăzi la podcastul „Aproximativ discuții” cu Gojira unde vorbește despre: Perioada în care a vândut droguri pe străzile din Italia, Copilăria sa plină de greutăți și lipsuri, Cum a ajuns celebru în industria muzicală italiană și ulterior în cea românească, Religie versus Spiritualitate și alte subiecte extrem de interesante.
OG Eastbull, pe numele său real Alfred Hodor, s-a născut pe 12 iulie 1991 în Germania, din părinți români și a crescut în cartierul Due Ponti din Roma, Italia.
Este singurul rapper laureat cu aur, platină și-n curând dublă platină, în industria muzicală din Italia.
A ajuns să facă muzică pentru că, la șase ani mama, lui i-a dăruit o casetă cu BUG Mafia. A făcut parte din două trupe :BPR SQVAD și Golani.
Dacă nu ar fi devenit trapper, ar fi avut șanse mari să ajungă boxer, la categoria de 67 de kg.
Și-a început cariera muzicală alături de Sick Luke, un rapper italian faimos, după care l-a cunoscut pe Alex Sosa, alături de care a vândut cocaină pe străzile Romei și a pus bazele trupei GOLANI.
GOLANI este una dintre cele mai controversate trupe din peisajul muzical românesc. A fost înființată de OG Eastbull și Alex Sosa, alături de producătorul Mago del Blocco, în cartierul Due Ponti, de la periferia Romei. Crescuți în Italia, membrii trupei GOLANI reprezintă o poveste construită pe fundamentele muzicii și ale vieții de stradă din suburbii.
Cea mai cunoscută piesă a lui OG Eastbull este “Bella giornata” (O zi frumoasă), care are 27 de milioane de vizualizări pe Youtube. De asemenea, a lansat alături de binecunoscutul Achille Lauro piesă „Il Ballo del Blocco”, colaborând cu nume importante din hip-hop-ul italian. Înainte de acest single, artistul a publicat „Bam Margera“, și „Mamma“, produs de Sick Luke, nume legat de Dark Polo Gang.
Weekendul trecut, artistul a lansat două piese noi: „Van Gogh” și „Harvard”. Pentru „Harvard”, a bifat o nouă colaborare cu Nane iar, prin intermediul track-ului, dorește să demonstreze influența pe care cultura urbană o are asupra a ceea ce înseamnă viața de cartier și loialitatea dintre oameni. „Van Gogh” este un intro al piesei „Harvard”, creat de OG Eastbull, care marchează o luptă continuă între forțe opuse.