Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Kazi Ploae si Silent Strike – Brazda lui Novac (22 Noiembrie @Boiler Club – Cluj-Napoca)

November 22, 2013 @ 10:00 pm - November 23, 2013 @ 3:00 am

Lei20

Silent Strike este de asemenea un nume (de scenă) despre care nu este nevoie să scriem (totuşi, o facem), întrucât spun totul despre el cele 5 (până acum) albume ale lui: Silent Strike, 3 a.m., Alb, Instrumentals şi Singularity.
Ioan Titu, sub numele de scenă, Silent Strike, este un compozitor român de muzică electronică. A deschis concerte ale unor nume importante pe plan muzical internaţional, din care îi amintim pe: Faithless, Amon Tobin, Kode9, Bonobo, Jazzanova, Recoil sau Mr. Meeble.De fapt, ar mai fi ceva care spune altceva despre Ioan Titu, şi anume colaborarea cu Ada Milea, Alexandrina, Deliric, Norzeatic, D.J. Vasile, Yvat, Brazda lui Novac şi alţii.

Omul Kazimir a ales ca artistul avangardist Kazi Ploae să ia o pauză, însă poetul postmodernist Regis Osmund a decis că mai sunt multe de spus…de scris…de cântat. Aşa se face că în 2013, după albume precum Gorgone, Hârtie de împăturit muntele şi colaborări cu Specii: Ameninţarea maimuţei şi Imperiul lianelor, aceste alter-ego-uri revin cu un nou proiect împreună cu Silent Strike, făcând „Egorap”.

silent_kazi_-_hiphoplive

Vineri ,22 noiembrie, la Boiler Club, ora 22.00, Brazda lui Novac aka BLN aka Victor Popescu, va lansa un nou album „MOLDERN”

Albumul este intitulat Moldern, este dublu CD și conține 10 piese originale BLN și 13 remixuri.

Brazda lui Novac este proiectul inceput in 1997 al lui Victor Popescu. Arhitect ca si formare, Victor s-a indreptat rapid spre productia audio, in 2003 aparand si propriul sau studio de productie, Square Sound Studio. In 2010 apare albumul sau de debut, autointitulat Brazda lui Novac, urmat in 2011 de cel de-al doilea album, Dizzy, la label-ul german Raumklang Music. Are numeroase colaborari cu artisti precum Silent Strike, Alexandrina si Artanu,

Călin Crișan (Calin) nu este DJ, ci doar un înșiruitor entuziast de “track-uri”. Epicentrul mozaicului de sunete are rezidență în pasiunea pentru muzici împrăștiate pe frecvențe diferite, dar preponderent strânse în jurul focului Electronica. E un pus de muzică fără “academie” cu impuls și nerv continuu, cu drag pentru sunet și pentru mușchiul cardiac și pentru gamba celui care ascultă.

Details

Start:
November 22, 2013 @ 10:00 pm
End:
November 23, 2013 @ 3:00 am
Cost:
Lei20
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Boiler